Controleur Handboek Bomen

Met deze cursus kunnen 18 punten worden behaald t.b.v. ETW-hercertificering!

In 2014 is het Handboek Bomen (voorheen KBB) van het Norminstituut Bomen verschenen. Dit Handboek kent steeds meer navolging en licentiehouders. Om vervolgens werk dat conform dit handboek is uitgevoerd te kunnen toetsen heeft het Norminstituut Bomen de Resultaatsmeter Handboek Bomen ontwikkelt. Zie ook: https://www.norminstituutbomen.nl/producten/resultaatsmeter. De Resultaatsmeter is voor licentiehouders beschikbaar. Boom-KCB is 1 van de selecte  groep opleiders/bedrijven dat door Norminstituut Bomen is aangesteld om u de 2-daagse cursus Controleur Handboek Bomen aan te mogen bieden. In onze 2-daagse cursus laten wij u uitgebreidt kennismaken met de (online) Resultaatsmeter en de achtergronden. U leert zelfstandig projecten aan te maken, metingen te verrichten en te controleren. Kortom alles wat u moet weten om goed beslagen ten ijs te komen voor het landelijke examen Controleur Handboek Bomen door het Norminstituut Bomen. Indien u dit examen met goed gevolg aflegt bent u gecertificeerd en bevoegd Controleur Handboek Bomen!

Beeldmerk_controleur

 

 

 

 

Cursusdata en locaties

Bij voldoende aanmeldingen vindt de cursus binnen twee weken voorafgaand aan de landelijke examens plaats.

De landelijke examens vinden plaats op 20 juni, 21 september en 2 november

De cursus kan ook als maatwerktraining op een door u ter beschikking gestelde locatie worden gegeven op een nader te bepalen datum.

Tijden en cursusduur

De cursus neemt twee dagen in beslag, beginnende vanaf 08:30 tot ca. 16:00 uur.

Kosten/informatie

Wij maken graag een passende aanbieding voor u op maat. Neemt u vrijblijvend contact met ons op: controleur_handboek_bomen@boom-kcb.nl of 0516-441765. Of:

[aio_button align=”left” animation=”none” color=”gray” size=”medium” icon=”none” text=”Meer informatie/aanmelden voor cursus” relationship=”dofollow” url=”http://www.boom-kcb.nl/aanmelden-controleur-handboek-bomen/”]

 

Naar cursusaanbod