Cursusaanbod

Beeldmerk_controleur

 

 

 

In 2016 gaan wij starten met de nieuwe cursus Controleur Handboek Bomen!
Klik HIER (of op logo) voor meer informatie over deze 2-daagse cursus.

 

 

Overige Cursussen:

Sinds 2012 heeft Boom-KCB haar werkzaamheden op het gebied van cursussen en workshops uitgebreid. Om een breder scala aan belangstellenden te kunnen bedienen is de samenwerking ontstaan met Expedio Arbori uit Raalte. Ronald Wobben en Jan-Bouke Sijtsma hebben hun kennis en kunde op het gebied van bomen en groen gebundeld, wat heeft geleid tot een gevarieerd cursusaanbod. Ook dit jaar worden de zwamgerelateerde cursussen i.s.m. mycoloog G.J. Keizer aangeboden. Met alle cursussen is een totaal van 9! punten per dag te behalen voor de ETW-hercertificering!! Onze bedrijfstrainingen, cursussen en workshops kenmerken zich door de praktische benadering. De dagelijkse praktijk vormt de basis en actuele ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. De verschillende vakdisciplines en onderwerpen die in de cursussen aan bod komen, kunnen als voorbereiding worden gezien voor de examens en certificering tot boomveiligheidscontroleur of -inspecteur, en als aanvulling en voorbereiding op het ETW, ETT traject. Daarnaast vormen zij een praktische aanvulling en voorbereiding op een cursus boomtaxatie en vaktest van de NVTB (Nederlandse Vereniging van Taxateurs van Bomen en houtachtige gewassen).

Dit jaar starten wij ook de cursus combinatieweken:

cursuscombis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast dit cursusaanbod bestaat tevens de mogelijkheid om een onderdeel van een bepaald onderwerp verder uit te diepen, middels op maat gemaakte workshops. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact via info@boom-kcb.nl of 0516-441765.

De volgende onderwerpen worden in company aangeboden. In overleg worden data vastgelegd en wordt een aanbieding op maat gemaakt:

De cursussen i.s.m. Gerrit J. Keizer worden op meerdere locaties, verspreid over Nederland, in het najaar gegeven:

overzicht 2016         

Alle cursussen zijn incl. lesmaterialen, koffie & thee en lunches. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW. Alle cursussen kunnen ook op een door u aangegeven locatie aangeboden worden, vraagt u gerust naar een offerte op maat. Cursusvoorwaarden